XI. setkání osob žijících s transplantovaným srdcem uskutečněného ve dnech 15. – 17. září 2023 v hotelu Zámeček Mikulov

Závěrečná zpráva o konání XI. setkání osob žijících s transplantovaným srdcem, jejich rodinných příslušníků, lékařů a zdravotních sester uskutečněného ve dnech 15. – 17. září 2023 v hotelu Zámeček

article preview

Závěrečná zpráva o konání XI. setkání osob žijících s transplantovaným srdcem,

15. – 17. září 2023 v hotelu Zámeček Mikulov

TRANSPLANTOVANÍ PACIENTI OPĚT PO 6 LETECH na PÁLAVĚ

SPOLEK MARKÉTA, z. s., občanský spolek pacientů s transplantovaným srdcem, zrealizoval ve dnech 15. – 17. září 2023 v hotelu Zámeček Mikulov již jejich XI. setkání. Zúčastnilo se ho celkem 114 osob, z toho 59 pacientů s transplantovaným srdcem v CKTCH Brno a jedna pacientka s transplantovaným srdcem v IKEM Praha. Tohoto setkání se taky zúčastnilo

6 lékařů (prof. MUDr. Jan Černý, CSc., doc. MUDr. Petr Němec, CSc. MBA, prof. MUDr. Lenka Špinarová, Ph.D., FESC, MUDr. Dagmar Humlová, MUDr. Helena Valouchová,

MUDr. Petr Fila, Ph.D., a 4 zdravotní sestry (Renáta Staňková, Jana Buřilová,

Jana Boucníková a Veronika Bayerová) a pozvaný předseda spolku Památky Pálavy, z. s. pan Martin Kotásek.

V pátek 15. září 2023 přivítalo nádherné slunné počasí v Mikulově všechny účastníky tohoto setkání, které je provázelo i po celý tři dny. Polovina účastníků tohoto XI. setkání

se před 6 lety, tj. ve dnech 22.-24.9.2017, zúčastnilo obdobného V. setkání, kdy však nepříznivé počasí jim znemožnilo poznat krásy Pálavy a okolí Mikulova.

Celý text je ke stažení zde

Závěrečná+zpráva+o+konání+XI.+setkání+osob+žijíících+s+transplantovaným+srdcem+ve+dnech+15.-17.+září+2023+v+Mikulově.docx